De tarieven voor de mondzorg worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Wij hanteren deze vastgestelde tarieven. Klik hier om deze tarieven te bekijken.

Uw nota wordt verstuurd via Infomedics. U ontvangt deze nota in een roze envelop of u kunt er voor kiezen uw nota per E-mail te ontvangen. Infomedics zal het deel dat u van uw zorgverzekeraar vergoed krijgt bij de verzekeraar innen. Mocht er een bedrag zijn wat niet vergoed wordt dan ontvangt u daar een nota van via Infomedics.

Volwassenen moeten om in aanmerking te komen voor een vergoeding een aanvullende verzekering voor mondzorg afgesloten hebben. De jeugd tot 18 jaar krijgt de mondzorg vergoed vanuit de basisverzekering.

Als wij het persoonlijke behandelplan voor gemaakt hebben en dit met u hebben doorgenomen krijgt u van ons altijd een begroting van de kosten.

;
Onze praktijk

Wij zijn een vrijgevestigde praktijk in Purmerend en vrij toegankelijk dat betekent dat u zonder verwijzing van de tandarts of een andere behandelaar bij ons terecht kunt. Maak gerust een afspraak als u een schoon, fris en gezond gebit wil hebben. Wij behandelen alle leeftijden. 

Meer info