Met een gezond en verzorgd gebit kun je probleemloos eten en schaamteloos lachen en een gezonde mond bevat geen gaatjes, bloedt niet en ruikt niet. Een mondhygiënist is dé professional die je niet alleen helpt een gezond gebit te krijgen maar vooral om die te behouden.
Er kan helaas nogal wat misgaan in je mond: gaatjes, ontstoken of teruggetrokken tandvlees, verkleurde tanden of een slechte adem en dat is nog maar het spreekwoordelijke topje van de ijsberg. Allemaal mondproblemen die behandeld kunnen worden, maar nog beter is ze te voorkomen. Een regelmatig bezoek aan de tandarts en de mondhygiënist is daarom erg belangrijk. Een  tandarts en mondhygiënist voorkomen  namelijk samen met jou mondproblemen voordat ze kunnen ontstaan.

Lees meer op www.mondhygienisten.nl

;
Onze praktijk

Wij zijn een vrijgevestigde praktijk in Purmerend en vrij toegankelijk dat betekent dat u zonder verwijzing van de tandarts of een andere behandelaar bij ons terecht kunt. Maak gerust een afspraak als u een schoon, fris en gezond gebit wil hebben. Wij behandelen alle leeftijden. 

Meer info