Van maandag 16 tot en met zondag 22 maart 2020 vindt de achtste editie van de Week van de Mondhygiënist plaats. De beroepsvereniging NVM-mondhygiënisten en de aangesloten mondhygiënisten organiseren activiteiten in het gehele land op verschillende locaties en geven voorlichting over mondgezondheid.

Voorkom gaatjes en ontstoken tandvlees, bezoek de mondhygiënist.

Met poetsen alleen kom je er niet!
Een gezonde mond bloedt niet, ruikt niet en bevat geen gaatjes. Bezoek daarom minimaal 1x per jaar de mondhygiënist. De mondhygiënist is dé professional die je niet alleen helpt een gezonde mond te krijgen maar vooral te behouden. Een mondhygiënist coacht je naar een goede mondgezondheid zodat je schaamteloos kunt blijven lachen en kan blijven stralen!
* Tot 18 jaar wordt de mondhygiënist volledig vergoed vanuit de basisverzekering.
* Voor de mondhygiënist is geen verwijzing van de tandarts nodig.

Heb jij een Etos-kassabon na aankoop van Elmex-mondzorgproducten?
Etos-klanten krijgen bij aankoop van twee elmex-mondzorgproducten een voucher voor: een gratis check-up van 15 minuten + advies t.w.v. € 35,-
bij een deelnemende NVM-mondhygiënist. Vind een mondhygiënist bij jou in de buurt!

Activeer je code en maak een afspraak!

;
Onze praktijk

Wij zijn een vrijgevestigde praktijk in Purmerend en vrij toegankelijk dat betekent dat u zonder verwijzing van de tandarts of een andere behandelaar bij ons terecht kunt. Maak gerust een afspraak als u een schoon, fris en gezond gebit wil hebben. Wij behandelen alle leeftijden. 

Meer info